Gruparea palestiniana Brigazile Izzedine al-Qasam au lansat, ieri-dimineata, primul atac cu rachete si mortiere asupra Israelului din noiembrie, ca razbunare a noilor victime palestiniene ale fortelor israeliene. Israelul a informat ca doar cateva di
Gruparea palestiniana Brigazile Izzedine al-Qasam au lansat, ieri-dimineata, primul atac cu rachete si mortiere asupra Israelului din noiembrie, ca razbunare a noilor victime palestiniene ale fortelor israeliene. Israelul a informat ca doar cateva dintre proiectilele palestiniene au ajuns in teritoriul sau si nu a raportat victime. Aripa armata a miscarii palestiniene Hamas a anuntat ca pune astfel capat celor cinci luni fara lupte cu Israelul. Liderii politici ai Hamas nu au confirmat incetarea armistitiului cu statul evreu, dar au apreciat ca "agresiunile israeliene" l-au subminat grav.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.