Zilele trecute, fosta membra a trupei Hi-Q Dana Nalbaru si prezentatorul emisiunii „Marfa“ de la Realitatea tv, Dragos Bucur s-au bucurat de unul dintre cele mai speciale evenimente din viata unei familii: ei si-au botezat primul copil,
Zilele trecute, fosta membra a trupei Hi-Q Dana Nalbaru si prezentatorul emisiunii „Marfa“ de la Realitatea tv, Dragos Bucur s-au bucurat de unul dintre cele mai speciale evenimente din viata unei familii: ei si-au botezat primul copil, pe Sofia, intr-o biserica de langa Bran: „Am ales sa ne botezam fetita la aceeasi biserica la care ne-am cununat noi, undeva, la Moeciu de Sus“, ne-a declarat Dana. Anuntati in urma cu mai bine de o luna, prietenii si familiile cuplului au raspuns cu totii invitatiei de a participa la ceremonie: „Au fost toti prietenii nostri, parintii, surorile si cumnatii, nepotii si asa mai departe“. Cu toate ca a avut emotii, artista spune ca s-a abtinut sa nu planga: „Nu am plans deloc, in ciuda emotiilor. A plans Sofia cat pentru doi“. Nasii micutei au fost cea mai buna prietena a Danei, Luminita, pe care a cunoscut-o pe Internet, alaturi de un prieten bun al lui Dragos, Dan.

Petrecere la Vila Bran


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.