Fostul ministru al economiei Dan Ioan Popescu a fost audiat, ieri, timp de doua ore, la Parchetul General, in dosarul Rompetrol. El a dat declaratii procurorilor in calitate de martor, in legatura cu Ordonanta Petromidia. Imediat dupa audieri, Dan Io
Fostul ministru al economiei Dan Ioan Popescu a fost audiat, ieri, timp de doua ore, la Parchetul General, in dosarul Rompetrol. El a dat declaratii procurorilor in calitate de martor, in legatura cu Ordonanta Petromidia. Imediat dupa audieri, Dan Ioan Popescu a declarat ca le-a relatat, in detaliu, procurorilor aspectele tehnice care au stat la baza eliberarii Ordonantei de convertire a datoriei istorice a Petromidia in obligatiuni. Deputatul a subliniat ca era de datoria sa sa participe la procedura de adoptare a Ordonantei 118/2003, deoarece ministerul pe care il conducea raspundea de domeniile strategice ale economiei, inclusiv de cel petrolier.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.