Ne enerveaza modul de comunicare al Directiei Nationale Anticoruptie. Mai exact, ne calca "pa" nervi faptul ca de la Biroul de presa al institutiei mai sus amintite, condus de Livia Saplacan, pleaca foarte greu informatii de interes general. Si atun
Ne enerveaza modul de comunicare al Directiei Nationale Anticoruptie. Mai exact, ne calca "pa" nervi faptul ca de la Biroul de presa al institutiei mai sus amintite, condus de Livia Saplacan, pleaca foarte greu informatii de interes general. Si atunci cand sunt oferite cu foarte multa "generozitate", constatam cu stupoare ca pana la urma sunt inexacte. Ne enerveaza ca pentru bugetari ziua libera de 1 Mai incepe de vineri dupa-amiaza si tine pana marti seara. Ce se mai munceste in tara asta! Ne va enerva nebunia ce va fi pe sosele incepand de maine la pranz! Ne enerveaza ca Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu, avandu-i pe Columbeni ca exemplu, s-au gandit ca "sa mai mananca si gura lor ceva" si s-au oferit pentru un "realitisou". Ne enerveaza ca selectionerului echipei nationale de fotbal, Victor Piturca, ii este refuzat cu regularitate accesul pe stadionul Giulesti. De ce? Pentru ca asa vrea muschii directorului de marketing Roberto Verdes, care ar trebui sa se ocupe in mare masura de aceste probleme, organizatorice. Ne enerveaza ca Adrian Enache a fost scos din grila Kanal D. Ce bine ne mai prindea sa-l mai bagam putin la "inervari". Ne enerveaza tupeul antrenorului de la Farul, Basarab Panduru, care, de "jmecherit" ce se crede, are tupeul sa conduca desi are permisul suspendat. Mai mult, "Pandispan" l-a luat din nou la rost pe un ziarist care s-a incumetat sa-l intrebe ceva despre acest lucru. Pentru a nu-l deranja, le recomandam colegilor de breasla sa-i adreseze marelui antrenor numai intrebari de genul ce crede despre vreme, cum i se pare rata inflatiei, sau cu ce echipa de baschet tine?


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.