Traian Basescu poate sa-si comunice simplu punctul de vedere. Oponentii lui par sa intampine insa greutati in a-si motiva decizia de suspendare. Romania se afla pentru prima data in fata unei campanii electorale in care alegatorilor nu li se va
Traian Basescu poate sa-si comunice simplu punctul de vedere. Oponentii lui par sa intampine insa greutati in a-si motiva decizia de suspendare.


Romania se afla pentru prima data in fata unei campanii electorale in care alegatorilor nu li se va cere sa se pronunte pentru un candidat sau altul. Votantii vor avea in fata numele unui singur lider politic asupra caruia trebuie sa se pronunte daca mai merita sau nu sa fie mentinut in functie. Intrebarea e simpla: "Sunteti de acord cu demiterea presedintelui Traian Basescu?". Dar comunicarea din jurul ei e grea, spun specialistii. Este adevarat, pentru Basescu si sustinatorii sai, lucrurile sunt mai simple. Ei vor putea promova relativ usor mesajul: "Lasati-ne sa continuam reforma, oponentii nostri nu vor reforma". Mesajul pro-basescian va fi transmis de PD si PLD, care sunt gata sa-si puna la dispozitie infrastructura. Dinspre PSD, PNL si PRM vor veni insa mesaje diferite, desi vor spune cam acelasi lucru: "Cu Basescu nu se poate face nimic!".


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.