C.E. de gimnastica - abandon Lacusteanu Campionatele Europene de gimnastica debuteaza astazi la Amsterdam, cu calificarile in concursul feminin atat pentru finala de la individual compus, ce va avea loc sambata, cat si pentru finalele pe aparate, ce
C.E. de gimnastica - abandon Lacusteanu Campionatele Europene de gimnastica debuteaza astazi la Amsterdam, cu calificarile in concursul feminin atat pentru finala de la individual compus, ce va avea loc sambata, cat si pentru finalele pe aparate, ce se vor disputa duminica.   Din pacate, antrenorul Nicolae Forminte nu se mai poate baza pe Aluissa Lacusteanu, care s-a accidentat la genunchi in timpul antrenamentului oficial. Astfel, Romania va fi reprezentata doar de Sandra Izabasa, Steliana Nistor si Andreea Grigore, si ele cu probleme medicale, care nu le-au pus deocamdata piedici la antrenament. In ceea ce priveste lotul masculin, acesta are prevazut antrenamentul oficial pe podiumul de concurs abia astazi. Razvan Selariu si Flavius Koczi vor participa la individual, iar ceilalti baieti, respectiv Marian Dragulescu, Marius Berbecar, Adrian Bucur si Ovidiu Buidoso, vor face doua-trei aparate. Atat fetele, cat si baietii au ca obiectiv cucerirea a cate una-doua medalii.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.