Presedintele suspendat Traian Basescu a ales ca sediu de campanie locuinta unei persoane particulare deoarece campania care va urma este una transpartinica. Situat in Vasile Lascar 148, imobilul apartine unei doamne care a dorit sa isi puna la disp
Presedintele suspendat Traian Basescu a ales ca sediu de campanie locuinta unei persoane particulare deoarece campania care va urma este una transpartinica. Situat in Vasile Lascar 148, imobilul apartine unei doamne care a dorit sa isi puna la dispozitie casa din solidaritate cu Traian Basescu. Presedintele a refuzat oferta PD, care ii oferise sediul din Modorgan 22, deoarece campania care va urma in cazul referendumului de demitere este una transpartinica. Presedintele executiv al PD Adriean Videanu a declarat ca PD se astepta ca acesta sa refuze sediul de campanie. "Decizia a fost una corecta, astfel presedintele pastrandu-si statutul de independent".


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.