Sediul de campanie pe care si l-a stabilit Traian Basescu, potrivit lui Valeriu Turcan, pe strada Vasile Lascar, a fost vizitat, ieri, de Elena Udrea, in deja celebrul sau Audi Q7. Cativa vecini ai imobilului de la numarul 148 ne-au spus ca au vazut
Sediul de campanie pe care si l-a stabilit Traian Basescu, potrivit lui Valeriu Turcan, pe strada Vasile Lascar, a fost vizitat, ieri, de Elena Udrea, in deja celebrul sau Audi Q7. Cativa vecini ai imobilului de la numarul 148 ne-au spus ca au vazut-o pe Elena Udrea, dar si pe Traian Basescu, trecånd ieri prin zona. Ieri seara, in fata acestui sediu, era parcata o masina Leganza cu numarul B-16-WTT, dar care a fost mutata imediat la aparitia fotoreporterului nostru. Cateva persoane au iesit din imobil, recomandandu-se a fi din staff-ul administrativ si spunandu-ne ca nu pot spune a cui este cladirea. In schimb, vecinii sustin ca acolo sta un senator, fara a-si aduce aminte de numele acestuia, iar proprietar ar fi o doamna cu numele Aurelia Cristy Niculescu, patroana unei afaceri din zona Constantei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.