Procesul in care ieri trebuia sa se judece recursul procurorilor DIICOT impotriva solutiei Curtii de Apel Bucuresti, care a redus pedepsele mai multor membri ai clanului Camataru, a fost amanat. Magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au fo
Procesul in care ieri trebuia sa se judece recursul procurorilor DIICOT impotriva solutiei Curtii de Apel Bucuresti, care a redus pedepsele mai multor membri ai clanului Camataru, a fost amanat. Magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au fost nevoiti sa constate viciul de procedura, intrucat unii dintre aparatorii membrilor gruparii interlope nu s-au prezentat la instanta. Urmatorul termen de judecata a fost stabilit pentru data de 22 mai si exista informatii potrivit carora nici la acest termen procedura nu va fi indeplinita.
Surse judiciare ne-au precizat ca, de fapt, aparatorii clanului Camataru pun la cale tergiversarea judecarii recursului DIICOT, pentru a-i oferi liderului clanului Camataru, Ion Balint, zis „Nutu Camataru“ posibilitatea de a se prezenta in fata Comisiei de Liberare Conditionata, astfel incat, in cazul unei decizii a Inaltei Curti favorabile procurorilor, acesta sa fie deja pus in libertate.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.