Nu si-a contorizat niciodata munca, pentru ca stie ca nu o sa i se ridice o statuie nici in fata teatrului si nici in fata televiziunii. "Incerc sa raman tanara atat in spirit, cat si in gandire, pentru ca numai asa poti supravietui vremurilor", ne-a
Nu si-a contorizat niciodata munca, pentru ca stie ca nu o sa i se ridice o statuie nici in fata teatrului si nici in fata televiziunii. "Incerc sa raman tanara atat in spirit, cat si in gandire, pentru ca numai asa poti supravietui vremurilor", ne-a marturisit talentata actrita Adriana Trandafir. Astazi implineste 51 de ani.  "Mai am doar niste asteptari" "Nici nu mi-am dat seama ca a venit primavara. Sunt ocupata 58 de ore din 24 cu emisiunea pe care o prezint. Nu am acordat niciodata o atentie deosebita zilei mele de nastere, pentru ca am sarbatorit-o intotdeauna prin munca. Nu ma marcheaza faptul ca mai imbatranesc un an. Am invatat intotdeauna din lucrurile rele care mi s-au intamplat si le-am depasit. Cu voie sau fara voie a trebuit sa parasesc Teatrul Odeon dupa 28 de ani de fidelitate. Atunci cand Dumnezeu iti inchide o usa iti deschide o fereastra. In urma unui concurs am fost angajata la Teatrul Constantin Tanase, iar acum fac parte din actorii acestui teatru. Chiar astazi am premiera la Teatrul Constantin Tanase. Am emotii, pentru ca sunt prima data pe scena acestui teatru si nu-mi doresc decat sa stau si aici 28 de ani si sa fiu la fel de fidela Teatrului Tanase cum am fost si Teatrului Odeon. Mi-as dori ca plecarea de la Teatrul Tanase sa nu fie cu lacrimi in ochi si cu nisip in dinti. Cred ca sunt o actrita trista plina de umor. Cineva spunea ca sunt o actrita speciala de comedie, pentru ca am si filonul dramatic in ceea ce fac si in ceea ce spun.  Cred in climatul regiei si sunt supusa regizorului. Imi doresc sa ma convinga sa pot fi asa cum vrea el. Sunt acum o actrita de granita. Sunt cea mai tanara dintre batrani si cea mai batrana dintre tineri, dar joc in spectacole nonconformiste. Nu sunt adepta ramanerii actorului in niste jaloane. Daca as avea sansa sa dau timpul inapoi si sa o iau de la capat, as schimba planeta. Nu as mai face tot actorie. Cred ca mi-as alege o meserie tot pe latura artistica, dar o meserie pe care sa o practic singura, sa nu depind nici de scenografi, nici de un partener. Poate ca mi-as lua o meserie cu mai putin nisip in dinti ca asta. Unul din defectele mele este ca nu stiu sa fiu diplomata. Privesc oamenii in ochi cand vorbesc cu ei, nu in sutien.  Incerc sa fiu vie, buna, sa nu fac greseli. In general am avut cam tot ce mi-am dorit. Nu am visat nimic peste puterea mea de a face. Imi doresc sa nu mint publicul niciodata. Sunt un om normal, care inca mai citeste "Pupaza din tei", care inca se mai bucura ca a inflorit liliacul. Cred ca bucuriile mari sunt facute de lucrurile mici. Acum nu mai am dorinte, ci doar niste asteptari. Visez sa nu-mi ia Dumnezeu mintile inainte sa-mi ia zilele..."


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.