Directorul general al BM, Graeme Wheeler, a cerut presedintelui institutiei, Paul Wolfowitz, sa demisioneze in interesul institutiei, au declarat surse care au participat la o sedinta a conducerii organizata miercuri. Wheeler se bucura de un mare res
Directorul general al BM, Graeme Wheeler, a cerut presedintelui institutiei, Paul Wolfowitz, sa demisioneze in interesul institutiei, au declarat surse care au participat la o sedinta a conducerii organizata miercuri. Wheeler se bucura de un mare respect in cadrul institutiei si este unul dintre primii angajati de cariera care a fost inclus in echipa manageriala a lui Wolfowitz de la venirea acestuia la conducerea institutiei, in 2005. Insa presedintele institutiei a declarat ca a facut o greseala pe care o regreta, dar nu intentioneaza sa renunte la functie, intrucat considera ca poate duce misiunea bancii mai departe.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.