Romancele care vor sa lucreze in Spania in meseria de camerista, pentru un salariu de peste o mie de euro pe luna, se pot inscrie in baza de date a Oficiului pentru Migratia Fortei de Munca (OMFM), in perioada 23 aprilie-25 mai, informeaza, joi, OMFM
Romancele care vor sa lucreze in Spania in meseria de camerista, pentru un salariu de peste o mie de euro pe luna, se pot inscrie in baza de date a Oficiului pentru Migratia Fortei de Munca (OMFM), in perioada 23 aprilie-25 mai, informeaza, joi, OMFM. Potrivit OMFM, angajatorii din Spania doresc sa angajeze romance pentru meseria de camerista, contractele fiind de patru luni, iar salariul lunar brut de 1065 de euro. Femeile care vor sa participe la preselectie trebuie sa aiba varsta cuprinsa intre 19 si 45 de ani si sa aiba o experienta de cel putin o jumatate de an in aceasta meserie, dovedita cu cartea de munca. Solicitantele unui loc de munca in Spania pot depune zilnic, la sediul OMFM, in perioada 23 aprilie-25 mai, un dosar care va contine copii dupa buletinul de identitate si dupa pasaport, cu o valabilitate de cel putin sase luni, o fisa personalizata si un CV in limba romana (tipizate care se vor procura de la sediul oficiului), copii legalizate dupa certificatul de absolvire sau de calificare si dupa cartea de munca (toate paginile scrise) si doua fotografii tip pasaport. La dosar mai trebuie adaugat cazierul judiciar care sa ateste ca solicitanta nu are antecedente penale, cu termen de valabilitate de sase luni si o declaratie pe proprie raspundere din care sa rezulte ca persoana respectiva nu beneficiaza de pensie de invaliditate. Femeile care au copii minori in ingrijire trebuie sa mai ataseze la dosar si o declaratie pe proprie raspundere, autentificata la notariat, cu numarul acestora si o dovada emisa de Serviciul Public pentru Asistenta Speciala sau de primarul din localitatea de resedinta, din care sa rezulte ca persoana care doreste sa munceasca in strainatate a notificat acestora intentia de a pleca. (NewsIn)


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.