Dupa ce si-a pierdut iubita intr-un accident de circulatie, in urma cu cativa ani, Mihai Mitoseru s-a afisat cu tot felul de domnisoare, insa niciuna nu a rezistat alaturi de artist mai mult de cateva saptamani. Se pare insa ca, in sfarsit, si-a gas
Dupa ce si-a pierdut iubita intr-un accident de circulatie, in urma cu cativa ani, Mihai Mitoseru s-a afisat cu tot felul de domnisoare, insa niciuna nu a rezistat alaturi de artist mai mult de cateva saptamani. Se pare insa ca, in sfarsit, si-a gasit jumatatea cu care vrea sa se insoare. Mihai a anuntat ca urmeaza sa se casatoreasca in vara acestui an cu logodnica lui, cu care se iubeste de un an de zile, o bruneta focoasa, pe nume Noemi, de profesie manechin: „Ne vom casatori in vara acestui an, cel mai probabil in luna iunie, atunci cand vor fi si zilele noastre de nastere. Sunt foarte apropiate una de cealalta si am zis ca ar fi ocazia perfecta sa facem si cununia civila“, a declarat Mitoseru.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.