Microsoft Corp., in incercarea de a atinge obiectivul propus, si anume acela de a dubla numarul utilizatorilor de computere din lume pana in 2015, a promis sa reduca pretul aplicatiilor cumparate de guvernele din statele in curs de dezvoltare. Grupul
Microsoft Corp., in incercarea de a atinge obiectivul propus, si anume acela de a dubla numarul utilizatorilor de computere din lume pana in 2015, a promis sa reduca pretul aplicatiilor cumparate de guvernele din statele in curs de dezvoltare. Grupul american a precizat ca planuieste sa ofere guvernelor un pachet de aplicatii denumit Microsoft Student Innovation Suite pentru suma de trei dolari, guvernele urmand a folosi aceasta suita de aplicatii pentru a dota sistemul de educatie. Acest pachet, ce va fi disponibil incepand cu a doua jumatate a acestui an, va include sistemul de operare Windows Xp Starter Edition, MicrosoftOffice Home and Student 2007, Windows Live Mail precum si alte programe.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.