Retailerul german Metro Cash&Carry anunta redeschiderea centrului de distributie din Militari, dupa finalizarea lucrarilor de modernizare derulate in ultimele luni, in valoare totala de circa 4,3 milioane euro. "In noua formula, Metro Cash&Carry Mil
Retailerul german Metro Cash&Carry anunta redeschiderea centrului de distributie din Militari, dupa finalizarea lucrarilor de modernizare derulate in ultimele luni, in valoare totala de circa 4,3 milioane euro. "In noua formula, Metro Cash&Carry Militari reprezinta una dintre cele mai moderne locatii apartinand retelei de distributie Metro Cash&Carry Romania", se arata intr-un comunicat al companiei.
In urma lucrarilor, suprafata de vanzare a crescut cu 11%, pana la 8.400 metri patrati.
Magazinul din Militari este unul dintre proiectele de modernizare a centrelor mai vechi ale companiei, urmatoarele fiind cele din Suceava, Cluj-Napoca si Constanta. Valoarea medie a investitiilor pentru fiecare proiect se ridica la 4 - 4,5 milioane de euro. Metro Cash&Carry Romania a deschis primul centru de distributie din Romania in 1996, in Bucuresti, ajungand la o retea de 23 de magazine: Bucuresti (4), Brasov (2), Constanta (2), Timisoara (2), Cluj, Bacau, Iasi, Craiova, Baia Mare, Galati, Ploiesti, Oradea, Sibiu, Suceava, Pitesti, Targu-Mures si Arad.
Compania a aratat ca intentioneaza sa mai deschida in Romania cel mult trei sau patru magazine in urmatorii 2-3 ani, vizand in primul rand consolidarea afacerii de pe piata locala.
In afara de magazinele cash&carry, grupul german Metro este prezent pe piata romaneasca si cu reteaua de hypermarketuri Real.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.