E perfect naiv si complet inutil sa incerci sa te lupti cu prezenta carutelor pe soselele patriei, chiar daca numele tau suna la fel de bombastic precum Codul Rutier. Nici politistul care sa se ia de viata vreunui asemenea vehicul inoportun nu s-a na

E perfect naiv si complet inutil sa incerci sa te lupti cu prezenta carutelor pe soselele patriei, chiar daca numele tau suna la fel de bombastic precum Codul Rutier. Nici politistul care sa se ia de viata vreunui asemenea vehicul inoportun nu s-a nascut inca, pentru ca legatura oamenilor legii cu satul romanesc si cu simbolurile sale ramane indisolubila.

Astfel incat, e timpul sa ne resemnam: haturile vor plescai de-a pururi in vazduhul nostru, iar orasele cu carute care circula bara la bara vor fi cat neamul romanesc.

Ceea ce nu pricep este de ce marii salai ai locomotiei n-au gasit destul de apetisant acest domeniu, pentru a se vari adanc in el.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.