Cosmin Olaroiu a semnat, ieri, prelungirea pe trei ani a contractului cu Steaua, desi toata lumea se astepta sa demisioneze. Gigi Becali a luat aceasta decizie pentru ca nici un antrenor nu a acceptat sa vina in Ghencea doar pentru finalul sezonului
Cosmin Olaroiu a semnat, ieri, prelungirea pe trei ani a contractului cu Steaua, desi toata lumea se astepta sa demisioneze. Gigi Becali a luat aceasta decizie pentru ca nici un antrenor nu a acceptat sa vina in Ghencea doar pentru finalul sezonului.

Haosul de la Steaua a atins punctul culminant dupa eliminarea formatiei din Ghencea din Cupa Romaniei, 0-1 cu Poli Timisoara. Jucatorii, in frunte cu Radoi, vorbesc de demisia antrenorului, patronul Becali sustine contrariul, iar fanii cer demisii peste demisii si isi descarca nervii in luptele cu jandarmii. Ieri, cand toata lumea astepta sa renunte, Oli si Becali au aparut in fata presei pentru a anunta semnarea unui nou contract. Totusi, e clar ca „noul antrenor“ va ramane doar pana in vara, motivul fiind acela ca nici un tehnician autohton nu doreste sa preia Steaua in aceasta degringolada.

Eliminarea din Cupa reduce la minimum sansele formatiei lui Gigi Becali sa mai prinda o cupa europeana, mai ales ca Steaua s-a indepartat, week-endul trecut, si de locul care asigura accesul in Lig a Campionilor. Dupa meci, confuzia era totala in randul jucatorilor stelisti, care erau convinsi ca antrenorul isi va respecta cuvantul si va demisiona. In schimb, Gigi Becali se lauda ca a reusit sa-l convinga pe tehnician sa continue la echipa. Este clar ca situatia in Ghencea este exploziva. Patronul nu mai este dispus sa accepte demisia antrenorului pentru ca in acest moment nici un tehnician cu nume din Romania nu doreste sa preia echipa sub forma de interimat. Din vara este evident ca la Steaua se va face curatenie generala, alaturi de stafful tehnic urmand sa plece si o serie de jucatori. Din actualul lot, Cernea, Baciu, Lovin, Iacob, Saban, Gigel Coman, Bostina si Cristocea au sanse minime sa mai joace in tricoul ros-albastru.

Gigi Becali a organizat, ieri, o conferinta de presa la palatul sau de pe Aleea Alexandru pentru a inlatura orice speculatii in ceea ce priveste viitorul lui Olaroiu la echipa. Finantatorul Stelei a prezentat presei un contract de munca in alb, semnat de el si de Oli, valabil pe trei ani, avand ca principal punct prevederea ca „antrenorul nu are dreptul sa-si dea demisia pe durata derularii intelegerii“. Vizibil rusinat de ceea ce a facut, Olaroiu a declarat: „Eu nu pot sa ma rup de familia Steaua intr-un moment greu. Am fost foarte suparat, am vrut sa iau totul asupra mea. Dupa meciul de ieri (n.r.: 0-1 cu Poli Timisoara!!!) m-am razgandit“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.