La doar cateva minute dupa rezultatul votului din Parlament care a consfintit suspendarea din functie a sefului statului, Nicolae Vacaroiu, cel care trebuie sa preia prerogativele functiei prezidentiale, a afirmat ca nu crede intr-o demisie a lui Tra
La doar cateva minute dupa rezultatul votului din Parlament care a consfintit suspendarea din functie a sefului statului, Nicolae Vacaroiu, cel care trebuie sa preia prerogativele functiei prezidentiale, a afirmat ca nu crede intr-o demisie a lui Traian Basescu."Sa fim oameni seriosi", a afirmat Vacaroiu, precizand ca, in situatia in care se va adeveri, totusi, demisia lui Basescu, atunci "va merge pe calm" si isi va alege imediat o echipa de cativa consilieri. "Daca e vorba numai de suspendare, nu va fi vorba de modificare de echipa", a afirmat Vacaroiu. El a punctat ca, in calitate de presedinte interimar, isi doreste, "in primul rand, normalitate"."Vreau sa-mi indeplinesc atributiile, sa fac institutia sa functioneze in conformitate cu atributiile Constitutiei. Adica sa asiguram echilibrul si sa lasam institutiile statului, fiecare pe baza legilor lor, sa-si faca datoria", a conchis presedintele Senatului.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.