Amanata de mai multe ori, casatoria Danielei Gyorfi cu George Tal ar putea avea loc luna aceasta, pe 26 aprilie, chiar de ziua mamei cantaretei. Problemele legate de actele lui George s-au rezolvat, asa incat cei doi sunt liberi sa se prezinte la st
Amanata de mai multe ori, casatoria Danielei Gyorfi cu George Tal ar putea avea loc luna aceasta, pe 26 aprilie, chiar de ziua mamei cantaretei. Problemele legate de actele lui George s-au rezolvat, asa incat cei doi sunt liberi sa se prezinte la starea civila.

Despre casatoria Danielei Gyorfi cu George Tal se discuta inca de anul trecut, cand cei doi au facut publica decizia lor de a-si uni vietile si in fata legii si a lui Dumnezeu. Cu toate astea, artista si iubitul ei nu au ajuns la altar, din cauza programului aglomerat, dar si datorita unor probleme de sanatate cu care mama Danielei s-a confruntat iarna aceasta. Mai nou insa, cei doi s-au gandit sa spuna „Da“ la starea civila si sa faca o petrecere de cununie chiar de ziua mamei Danielei, pe 26 aprilie.

Astfel, in familia Gyorfi ar putea avea loc o dubla petrecere: „Au avut multa treaba amandoi. Daniela are concerte in toata tara si in strainatate. Dar sigur ca nu au renuntat la nunta. Vor sa se cunune cat mai curand.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.