Credit Europe Bank propune solutii de finantare la Targul Imobiliar Real Bucharest, care se desfasoara in perioada 19 - 22 aprilie. Banca prezinta la targ produse financiare ce vin in intampinarea nevoilor persoanelor fizice sau a persoanelor fizice
Credit Europe Bank propune solutii de finantare la Targul Imobiliar Real Bucharest, care se desfasoara in perioada 19 - 22 aprilie. Banca prezinta la targ produse financiare ce vin in intampinarea nevoilor persoanelor fizice sau a persoanelor fizice autorizate interesate sa achizitioneze un apartament sau o casa, dar si de amenajarea unui imobil. Cei interesati vor beneficia de informatii si de consultanta din partea Credit Europe Bank pe intreaga durata a targului. Banca va oferi consiliere nu numai pentru produsele prezente la targ - creditul imobiliar cu dobanda fixa sau variabila, creditul ipotecar, creditul de nevoi personale, ci si pentru oricare dintre produsele aflate in portofoliul bancii.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.