Editia de primavara a Saptamanii Modei desfasurata la World Trade Plaza n-a mai reprezentat un magnet pentru vedete. Daca in iarna acestea s-au inghesuit pe podium si in sala, acum „miresele“ anuntate au absentat din diverse motive. In p
Editia de primavara a Saptamanii Modei desfasurata la World Trade Plaza n-a mai reprezentat un magnet pentru vedete. Daca in iarna acestea s-au inghesuit pe podium si in sala, acum „miresele“ anuntate au absentat din diverse motive. In prima seara, Andreea Banica nu a mai ajuns sa prezinte, din cauza unui concert care s-a prelungit prea mult. Miercuri seara, nici Cosmina Pasarin nu si-a facut aparitia la lansarea colectiei „Ocassion“. De aceasta data, „vinovat“ a fost Valeriu Lazarov, care nu i-a permis acesteia sa plece de la filmarile pentru telenovela „Chiquititas“, ce va fi difuzata la Kanal D. Cosmina a fost astfel inlocuita pe ultima suta de metri cu fotomodelul Claudia Neghina.

Catalina Mihaescu, din nou mireasa


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.