Instanta Suprema se va pronunta, la mijlocul saptamanii viitoare, in dosarul in care Nicolae Mischie este acuzat in legatura cu introducerea in tara a unei arme de vanatoare, dosar in care gorjeanul a fost audiat in urma cu doua zile. In acest proce
Instanta Suprema se va pronunta, la mijlocul saptamanii viitoare, in dosarul in care Nicolae Mischie este acuzat in legatura cu introducerea in tara a unei arme de vanatoare, dosar in care gorjeanul a fost audiat in urma cu doua zile. In acest proces, Nicolae Mischie a fost gasit nevinovat de savarsirea unei fapte penale, magistratii Tribunalului Gorj si cei ai Curtii de Apel Craiova aplicandu-i doar o amenda administrativa dupa ce au considerat ca fostul presedinte al Consiliul Judetean Gorj a comis doar o contraventie. Procurorii au atacat cu recurs la instanta suprema aceasta decizie. Miercuri, Nicolae Mischie le-a declarat magistratilor Inaltei Curti de Casatie si Justitie ca a cumparat aceasta arma „din snobism vanatoresc“, ca, oricum, era „una rudimentara, destul de ieftina“. Pe de alta parte, el a adaugat ca de cand a cumparat aceasta arma, in 1997, si pana la introducerea ei efectiva in tara in 2003, s-a laudat cu ea prietenilor.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.