Chestorul general al Politiei Romane, Dan Fatuloiu, a declarat, ieri, ca a interzis agentilor de circulatie sa mai opreasca nejustificat masinile in trafic, in asa-zisele controale de rutina, si le-a cerut acestora ca amenzile sa fie aplicate gradua
Chestorul general al Politiei Romane, Dan Fatuloiu, a declarat, ieri, ca a interzis agentilor de circulatie sa mai opreasca nejustificat masinile in trafic, in asa-zisele controale de rutina, si le-a cerut acestora ca amenzile sa fie aplicate gradual in functie de gravitatea abaterilor. Fatuloiu a dispus, miercuri, intr-o videoconferinta, tuturor unitatilor de politie rutiera din Romania sa renunte la controalele de rutina, iar controlul circulatiei sa fie facut numai in actiuni cu caracter tematic. N-ar fi pentru prima data cand se dau astfel de dispozitii, iar agentii de circulatie tot „in strada” stau.

Practic, inspectorul general al Politiei Romane a ordonat agentilor de circulatie sa opreasca masinile aflate in trafic doar atunci cand observa incalcarea regulilor de circulatie ori cand exista informatii ca respectivele masini au fost implicate in comiterea unor infractiuni sau transporta bunuri furate ori persoane date in urmarire.

Avertismente si amenzi in functie de gravitatea faptei


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.