Operatorul de telefonie mobila Cosmote anunta depasirea pragului de 2 milioane de clienti activi in Romania. In ultimele 4 luni, peste 1 milion de noi utilizatori au ales serviciile Cosmote. Avansul confirma inca o data eficienta strategiei companiei

Operatorul de telefonie mobila Cosmote anunta depasirea pragului de 2 milioane de clienti activi in Romania. In ultimele 4 luni, peste 1 milion de noi utilizatori au ales serviciile Cosmote. Avansul confirma inca o data eficienta strategiei companiei, precum si preferinta si increderea crescuta in brandul Cosmote, afirma compania.
"Prin atingerea pragului de 2 milioane de clienti intr-un timp record avem inca o data confirmarea faptului ca romanii apreciaza produsele relevante si serviciile cu adevarat diferentiate pe care Cosmote le ofera in urma analizarii continue a nevoilor de comunicare din viata de zi cu zi. In plus, ritmul crescut de atragere a noilor clienti este inca o dovada a faptului ca am reusit sa intelegem consumatorul roman si sa ramanem conectati cu acesta. Multumim fiecaruia dintre cei 2 milioane de consumatori pentru increderea acordata. Ramanem dedicati obiectivului nostru de a ne extinde si moderniza in continuare reteaua de telecomunicatii si de a ne imbogati portofoliul cu noi produse si servicii de calitate", declara Nikolaos Tsolas, CEO Cosmote Romania, la numai 4 luni de la depasirea pragului de 1 milion de utilizatori.

Serviciul i-mode va fi lansat pe termen scurt

Pe termen scurt, Cosmote va lansa i-mode, un serviciu inovator care ofera o gama larga si unica de continut tematic si aplicatii pentru utilizatorii individuali si companii, debutand astfel in furnizarea de servicii de date. In acelasi timp, Cosmote imbunatateste continuu calitatea serviciilor si a acoperirii retelei, mai spune compania.
Important jucator pe piata greceasca, avand peste 4 milioane de clienti, Cosmote are de asemenea operatiuni in alte patru tari balcanice: in Albania, prin primul operator de telefonie mobila - AMC, cat si in Bulgaria, Macedonia si Romania prin GloBul, Cosmofon si respectiv Cosmote Romania. In 2004, Cosmote a generat venituri de peste 1,58 miliarde de euro si un profit net de aproximativ 308,2 milioane de euro. Grupul Cosmote, furnizorul de telecomunicatii mobile, inregistreaza 12 milioane de clienti in cele cinci tari si prognozeaza ca va atinge un numar de 15 milioane de clienti in regiune in anul 2009, o parte importanta a acestora provenind din Romania.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.