Dan Puric va prezenta one-man show-ul "Vis", premiat in Elvetia si SUA, la Festivalul International "Fara Bariere", ce va avea loc la Satu Mare intre 4 si 20 mai. Un bun exemplu al limbajului scenic al lui Puric, situat intre pantomima, teatru-dans s
Dan Puric va prezenta one-man show-ul "Vis", premiat in Elvetia si SUA, la Festivalul International "Fara Bariere", ce va avea loc la Satu Mare intre 4 si 20 mai. Un bun exemplu al limbajului scenic al lui Puric, situat intre pantomima, teatru-dans si teatru-gest, "Vis" a fost prezentat in Franta, Marea Britanie, Austria, Germania, Coreea de Nord, Republica Moldova si alte tari. Spectacolul, compus din numere nascute accidental, a fost distins cu premiul special al Festivalului de Pantomima de la St. Croix - Elvetia (1992) si cu un alt premiu special al Programului Chicago Artist International (1996).
La Festivalul "Fara Bariere" va mai participa Teatrul Wanda Siemaszkowa din Rzeszów (Polonia), cu spectacolul "Deballage" de Józef Szajna, premiat la Festivalul International de Teatru de la Lvov. Festivalul "Fara Bariere" este organizat de Teatrul de Nord, Primaria, Consiliul Judetean si Consiliul Local Satu Mare. Celelalte spectacole din program urmeaza sa fie anuntate de organizatori.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.