„Stars in concert“, cea mai cunoscuta productie muzicala din Germania, este prezenta si in Romania, la deschiderea extensiei Bucuresti Mall. Incepand cu ora 20.00, in parcarea centrului comercial, va fi un mega-show: sosii ale starurilor
„Stars in concert“, cea mai cunoscuta productie muzicala din Germania, este prezenta si in Romania, la deschiderea extensiei Bucuresti Mall. Incepand cu ora 20.00, in parcarea centrului comercial, va fi un mega-show: sosii ale starurilor, precum Cher, Whitney Houston, Rod Stewart, Tina Turner si Sting, vor canta live pentru vizitatori. Spectacolul va fi deschis, la ora 19.30, de Holograf si Simplu.

Conceptul muzical „Stars in concert“, al carui producator este Bernard Kurz, strange la un loc numeroase sosii ale diferitelor staruri, asemanarea nefiind doar una vizuala, ci si vocala. Ei imita peste o suta de artisti, printre care se numara Tom Jones, Elton John, Tina Turner, Cher, Madonna, Boy George, Abba, Elvis Presley si multi altii.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.