Adunarea Generala a FRF va analiza astazi propuneri ale cluburilor prin care arbitrii ar putea fi exclusi din viata sportiva.

Erorile de arbitraj comise in 2007 si violentele din fotbal sint doua dintre subiectele importante care vor f
Adunarea Generala a FRF va analiza astazi propuneri ale cluburilor prin care arbitrii ar putea fi exclusi din viata sportiva.

Erorile de arbitraj comise in 2007 si violentele din fotbal sint doua dintre subiectele importante care vor fi analizate in Adunarea Generala a FRF care va avea loc astazi. Unele cluburi sint nemultumite de ceea ce se intimpla in arbitrajul romanesc si ar vrea masuri dure, acestea urmind sa fie discutate si in Comitetul Executiv care va precede Adunarea Generala. Surse din FRF sustin ca se va discuta inclusiv despre adoptarea de masuri severe impotriva arbitrilor care influenteaza rezultatele partidelor, mergindu-se pina la excluderea lor din viata sportiva. De asemenea, se pregateste o noua formula de Comitet Executiv, fara reprezentantul Comisiei Centrale a Arbitrilor. In plus, se vor analiza rapoartele financiare pe anul trecut si previziunile bugetare pe anul in curs.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.