Taxa de prima inmatriculare auto a adus la bugetul de stat, in primul trimestru al anului, venituri de aproximativ 91,21 milioane de lei (27 milioane de euro), potrivit datelor Ministerului Economiei si Finantelor. In ianuarie, taxa de prima inmatric
Taxa de prima inmatriculare auto a adus la bugetul de stat, in primul trimestru al anului, venituri de aproximativ 91,21 milioane de lei (27 milioane de euro), potrivit datelor Ministerului Economiei si Finantelor. In ianuarie, taxa de prima inmatriculare a adus la buget 3,74 milioane de lei, iar in februarie, circa 30,68 milioane de lei. Ministerul a estimat ca veniturile generate de aceasta taxa vor depasi 220 milioane de euro, in 2007, ceea ce reprezinta incasari de aproape 20 milioane de euro lunar. Si in alte state europene exista taxa auto, mai mult, unele dintre ele au fost deja amendate de Comisia Europeana.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.