Ion Predescu a primit verdict de necolaborare in 2004, cand acesta era inca senator. Despre Nicolae Cochinescu nu exista inca date, fiind in verificare, iar Aspaziei Cojocaru i-a fost remisa recent decizia care atesta colaborarea cu politia politica,
Ion Predescu a primit verdict de necolaborare in 2004, cand acesta era inca senator. Despre Nicolae Cochinescu nu exista inca date, fiind in verificare, iar Aspaziei Cojocaru i-a fost remisa recent decizia care atesta colaborarea cu politia politica, au declarat pentru NewsIn, surse din institutie. Ion Predescu a fost verificat in 2004 si a primit verdict de necolaborare, sustin surse din CNSAS, precizand ca nu au nimic nou in acest caz. Despre Cochinescu, nici atat, insa acesta este supus momentan procedurilor de verificare, nu din cauza acuzatiilor ce planeaza asupra CCR, ci urmare a unei cereri a Monicai Macovei, fost ministru al Justitiei, mai sustin reprezentanti ai institutiei.
Indicativul "Y-penal" inseamna un dosar penal instrumentat de fosta Securitate pentru delicte ce ar fi afectat securitatea statului comunist.
Pe de alta parte, aceleasi surse au confirmat ca institutia i-a trimis recent Aspaziei Cojocaru (aflata atat pe lista lui Geoana, cat si a liderului PIN, Cozmin Gusa) decizia ca a facut politie politica, dar au refuzat sa comenteze daca cele doua note pe care aceasta le-a scris sunt despre fostul senator PSD, Rodica Stanoiu, asa cum sustine liderul PSD.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.