Omul de afaceri Seymour Morris, acuzat in SUA de deturnare a unor sume de bani din fondurile destinate reconstructiei Irakului, a declarat miercuri, in fata judecatorilor Curtii de Apel Bucuresti, ca este de acord sa fie predat autoritatilor american
Omul de afaceri Seymour Morris, acuzat in SUA de deturnare a unor sume de bani din fondurile destinate reconstructiei Irakului, a declarat miercuri, in fata judecatorilor Curtii de Apel Bucuresti, ca este de acord sa fie predat autoritatilor americane. In acest sens, avocatii sai au formulat o cerere de inlocuire a masurii arestarii provizorii in vederea extradarii cu interdictia de a parasi localitatea. Magistratii Sectiei I Penala a Curtii de Apel Bucuresti urmeaza sa ia act de pozitia lui Seymour Morris si au ramas in pronuntare cu privire la cererea formulata de avocatii sai. "Sunt de acord sa fiu predat autoritatilor americane, in masura in care se respecta termenii de intelegere cu Departamentul American de Justitie. Nu mai am altceva de declarat in afara de faptul ca doresc sa merg in SUA, unde justitia e dreapta si echitabila", le-a spus Seymour Morris judecatorilor Curtii de Apel Bucuresti. "Departamentul de Justitie American nu ma va baga in puscarie", a mai spus Morris. Ovidiu Budusan, avocatul lui Morris, a declarat pentru NewsIn ca prin "termenii de intelegere cu Departamentul American de Justitie", clientul sau se referea la "discutii procedurale" legate de derularea procesului care va avea loc in SUA, al caror continut nu il cunoaste.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.