Din punctul de vedere al membrilor comisiei de control parlamentar al SRI, nu exista nicio legatura intre votul care se va exprima astazi in Legislativ,privind suspendarea presedintelui,si aparitia biletelelor scrise de Florian Coldea, a declarat ier
Din punctul de vedere al membrilor comisiei de control parlamentar al SRI, nu exista nicio legatura intre votul care se va exprima astazi in Legislativ,privind suspendarea presedintelui,si aparitia biletelelor scrise de Florian Coldea, a declarat ieri presedintele comisei, liberalul Radu Stroe. "Oricum mi s-ar parea situatia, oficial nu putem face niciun fel de afirmatii in legatura cu posibile alte ipoteze. Nu exista nicio legatura, din punctul nostru de vedere, intre votul care se da in Parlament si istoria asta cu biletele, chiar daca aparent ar fi o legatura", a afirmat Stroe. Presedintele comisie de control al SRI a precizat ca nu l-a intrebat pe prim-adjunctul SRI, Florian Coldea, de ce pe biletele apar numai numele persoanelor de la CCR. Stroe a explicat ca motivul pentru care nu l-a intrebat pe Coldea este pentru ca nu a dorit sa creeze "o legatura neaparat de cauzalitate intre ceea ce se intampla pe scena politica si acest bilet". Liberalul a precizat ca "deontologia" ii obliga pe membrii comisiei sa nu faca niciun fel de insinuari.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.