O reglare de conturi in plina campanie electorala: Japonia, in stare de soc. Iccho Ito, primarul orasului Nagasaki, a murit in noaptea de marti spre miercuri in urma ranilor multiple provocate de gloante. Edilul candida pentru un al patrulea mandat i
O reglare de conturi in plina campanie electorala: Japonia, in stare de soc. Iccho Ito, primarul orasului Nagasaki, a murit in noaptea de marti spre miercuri in urma ranilor multiple provocate de gloante. Edilul candida pentru un al patrulea mandat in cursul scrutinului programat pentru duminica. Presupusul asasin, Tetsuya Shiroo, in varsta de 59 de ani, este membru al Yamaguchi-gumi, principala banda a mafiei japoneze. Potrivit presei nipone, organizatia era in conflict cu primaria intr-o afacere cu piete publice. Coruptia imobiliara este una dintre activitatile de predilectie ale mafiotilor japonezi Yakuza.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.