Spectacolul cu piesa "Jocul ielelor" de Camil Petrescu, in regia lui Claudiu Goga, va avea premiera la TNB pe data de 25 aprilie, la Sala Atelier. Este a doua montare a acestui text pe scena Nationalului bucurestean, prima fiind in 1986, in regia San
Spectacolul cu piesa "Jocul ielelor" de Camil Petrescu, in regia lui Claudiu Goga, va avea premiera la TNB pe data de 25 aprilie, la Sala Atelier. Este a doua montare a acestui text pe scena Nationalului bucurestean, prima fiind in 1986, in regia Sandei Manu.
Piesa "Jocul ielelor" a fost pusa in scena, pana in 1990, doar de cinci ori, la Teatrul "Sica Alexandrescu" din Brasov, Teatrul Mic din Bucuresti, Teatrul National din Timisoara, Teatrul National din Iasi si Teatrul National din Bucuresti.
Noua varianta scenica ii are in distributie pe Marius Stanescu , Liviu Lucaci, Irina Movila/Ilinca Goia, Mircea Rusu, Ilinca Tomoroveanu, Emilia Popescu, Daniel Badale, Dorin Andone s.a. Este o poveste despre dragoste si ura, adevar si minciuna, manipulare si tradare, extrem de actuala despre nevoia de a sustine un set de valori morale, impotriva unui sistem de mentalitati complice, subordonate scopurilor personale.
O poveste despre mirajul adevarului absolut.Decorurile au fost realizate de Stefan Caragiu, iar costumele de Liliana Cenean.
Urmatoarele spectacole se vor juca pe 1 si 2 mai.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.