Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a precizat ca deputatii si senatorii PRM vor vota in favoarea suspendarii presedintelui si ca dupa inlaturarea lui Traian Basescu "va incepe in Romania o viata noua", iar despre motivatia Curtii Constitutionale a sp
Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a precizat ca deputatii si senatorii PRM vor vota in favoarea suspendarii presedintelui si ca dupa inlaturarea lui Traian Basescu "va incepe in Romania o viata noua", iar despre motivatia Curtii Constitutionale a spus ca este o "rusine". "Am hotarat prin consens, in unanimitate, dar s-a si votat, la vedere, ca sa stie toata lumea despre ce este vorba, ca, pentru binele Romaniei si viitorul ei european, Traian Basescu trebuie si va fi suspendat", a prezentat Vadim Tudor rezultatul discutiilor din cadrul sedintei grupurilor parlamentare reunite ale PRM de marti. Liderul PRM s-a aratat increzator in suspendarea sefului statului. "Mai mult ca sigur va fi un vot zdrobitor", a afirmat Corneliu Vadim Tudor, care a adaugat ca Traian Basescu dezonoreaza functia in care se afla. In opinia lui Vadim Tudor, seful statului nu-si va da demisia, el "se agata ca inecatul de un pai putred, care este Gigi Becali, care o sa-l lase la primul colt de strada". Pe de alta parte, referindu-se la motivatia Curtii Constitutionale in problema suspendarii, Vadim Tudor a spus ca ceea ce face aceasta institutie "este o rusine". Presedintele PRM a mai afirmat ca avizul "din fericire pentru poporul roman" consultativ al Curtii este cauzat de faptul ca patru dintre judecatorii institutiei au fost santajati de seful statului cu dosare de Securitate iar altii au fost mituiti cu sume de bani. Intrebat daca este de parere ca presedintele va demisiona, asa cum a spus ca va face in cazul in care va fi suspendat, Corneliu Vadim Tudor a afirmat ca declaratia presedintelui vine dupa ce "i s-a sugerat din strainatate, ori sa-si dea demisia, ori sa mearga la aceasta cacealma cu demisia". Corneliu Vadim Tudor a spus ca la sedinta de suspendare vor fi prezenti toti parlamentarii PRM, inclusiv europarlamentarii si ca formatiunea ii pregateste lui Basescu o primire la fel ca cea de la sedinta de condamnare a comunismului.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.