"Speram ca macar asa sa ne asiguram o cale spre cupele europene. Am avut si ghinion. Timisorenii au avut noroc. Cum sa n-ai ghinion daca primesti gol in minutele de prelungiri ale primei reprize?! Pai cat sa ne mai tina ghinionul asta. Ne-a mai ramas
"Speram ca macar asa sa ne asiguram o cale spre cupele europene. Am avut si ghinion. Timisorenii au avut noroc. Cum sa n-ai ghinion daca primesti gol in minutele de prelungiri ale primei reprize?! Pai cat sa ne mai tina ghinionul asta. Ne-a mai ramas doar lupta pentru locul doi." a incheiat Gigi Becali. Conform unei declaratii bomba a capitanului campioanei, Mirel Radoi, antrenorul Stelei a declarat ca si-a dat demisia. La putin timp dupa afirmatia lui Radoi, directorul sportiv al Clubului Steaua, Mihai Stoica, a confirmat spusele capitanului Stelei. Mai transant decat patronul si finul, MM s-a lansat intr-un sir de acuze la adresa jucatorilor spunand despre acestia ca nu sunt atasati de culorile ros-albastre si ca au o indolenta vecina cu nesimtirea. Radoi a completat: "Stiam ca Olaroiu isi va da demisia, ne-a spus inainte de meci ca va fi ultimul lui meci si se pare ca noi l-am ajutat sa plece. Nu cred ca gasim antrenor mai bun ca Oli. Va fi hotararea lui, n-am apucat sa discutam, vom vedea maine, ne-a spus doar in vestiar <<Capul sus!?>>, atat. Inseamna ca noi vrem sa-l dam afara, jucand asa". (R.P.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.