Presedintele organizatiei municipale PD Suceava, Neculai Barba, a evitat, ieri, sa faca orice comentariu politic, dupa ce social-democratii din Suceava l-au amenintat ca va rezilia contractul pentru inchirierea spatiului pe care PD il ocupa in sediul
Presedintele organizatiei municipale PD Suceava, Neculai Barba, a evitat, ieri, sa faca orice comentariu politic, dupa ce social-democratii din Suceava l-au amenintat ca va rezilia contractul pentru inchirierea spatiului pe care PD il ocupa in sediul PSD, daca acesta va continua sa jigneasca social-democratii. In conferinta saptamanala de presa, Neculai Barba a prezentat doar probleme legate de administratia locala si a evitat sa faca orice referire la PSD. El nu a dorit sa raspunda daca isi mentine declaratiile prin care acuza PSD ca este "un partid toxic" sau ca este "cel mai mare rau pentru Suceava" si nici nu a dorit sa comenteze ultimatumul dat de PSD Suceava. PSD Suceava a dat, vineri, un ultimatum organizatiei locale PD, sa inceteze cu jignirile aduse social-democratilor, iar in caz contrar va rezilia contractul pentru inchirierea spatiului pe care organizatia PD il ocupa in sediul PSD. "Daca va continua cu astfel de acuze, Partidul Democrat nu va mai avea sediu in sediul PSD", sustine presedintele organizatiei municipale PSD Suceava, Virginel Iordache. (Mediafax)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.