Pe 26 aprile, la Hotelul Flora din Capitala, Adunarea Generala a FR de Atletism isi va alege noul presedinte. George Boroi, Sorin Matei, Gabi Szabo si Doina Melinte vor fi cei care ar putea sa-l inlocuiasca pe Ilie Floroiu, care si-a prezentat demis
Pe 26 aprile, la Hotelul Flora din Capitala, Adunarea Generala a FR de Atletism isi va alege noul presedinte. George Boroi, Sorin Matei, Gabi Szabo si Doina Melinte vor fi cei care ar putea sa-l inlocuiasca pe Ilie Floroiu, care si-a prezentat demisia in urma cu o luna. Cele mai mari sanse le are George Boroi, care este si comandantul CS Steaua.

Peste putine zile, atletismul autohton va intra intr-o noua era. Dupa ce Ilie Floroiu si-a prezentat demisia din functie, interimatul a fost asigurat de George Boroi. Acesta, de altfel, are si cele mai mari sanse de reusita la alegerile din 26 aprilie. Faptul ca a demonstrat ca este un bun manager la clubul pe care-l conduce, CS Steaua, dar mai ales performantele pe care le-a obtinut ca sportiv, il recomanda ca viitor presedinte al forului de pe strada Primo Nebiolo. „Am gasit destule probleme la FR de Atletism, dar nu este cazul sa vorbesc acum despre ele. In primul rand, lipsa rezultatelor din ultimul timp demonstreaza ca multe lucruri nu s-au facut bine. Sunt putini cei care s-ar inhama la o astfel de munca, dar eu cred ca atletismul poate renaste, poate aduce medalii la JO de la Beijing. Daca voi fi ales presedinte, voi crea o transparenta totala in cadrul federatiei. Voi avea grija, de asemenea, si de calitatea antrenorilor si a sportivilor. Vreau sa multumesc toata tara, nu doar pe cei din federatie, pentru ca acolo, pe teren, se nasc performantele. Sunt foarte multe de facut, dar am incredere in mine!”, ne-a declarat, ieri, George Boroi.

Dorit si de COSR, dar si de ANS


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.