Intr-o dimineata, soarele a rasarit fara ca Iliescu sa apara in prag si sa-i surada cu toti dintii. Babele si mosii in care presedintele se imbaia, la scalda rituala din bazinul electoral, au trait ori au murit bine-mersi, la fel de tristi sau de fe
Intr-o dimineata, soarele a rasarit fara ca Iliescu sa apara in prag si sa-i surada cu toti dintii. Babele si mosii in care presedintele se imbaia, la scalda rituala din bazinul electoral, au trait ori au murit bine-mersi, la fel de tristi sau de fericiti ca pana atunci. Copiii s-au dus la scoala, si-au luat diplomele si au plecat in Spania, adultii au facut credite si alti copii, nu s-au prabusit muntii, nu s-au inaltat campiile spre cer. De doi ani, tara clocoteste ca apa in jurul unui fierbator, incinsa de un presedinte de tip nou: un fel de Vadim cu mai putin umor sau un Becali cu mai putine greseli de exprimare. Intelectualii isi frang mainile, ingroziti ca ar putea ramane fara Basescu, santieristii plang in fata pozelor la minut, trase prin carciumi, la un dans cu seful statului. Ce va fi daca petrolierul gigantic Romania ramane fara carmaci? Ne iau gatul piratii din grupurile de interese, ne suge sangele mafia penelisto-pesedista - si il scuipa apoi in cisternele lui Patriciu, sa-l vanda la pompa ca pe un bio-diesel colorat? Sa fim seriosi!


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.