Compania farmaceutica islandeza, Actavis, si cea indiana, Torrent Pharmaceuticals, se afla printre principalii candidati la preluarea diviziei de medicamente generice a grupului american Merck. Valoarea preluarii atinge aproximativ sase miliarde de d
Compania farmaceutica islandeza, Actavis, si cea indiana, Torrent Pharmaceuticals, se afla printre principalii candidati la preluarea diviziei de medicamente generice a grupului american Merck. Valoarea preluarii atinge aproximativ sase miliarde de dolari, potrivit publicatiei Times of India. Surse familiare situatiei au declarat publicatiei ca producatorul israelian, Teva Pharmaceutical Industries, care, conform informatiilor anterioare din presa, figureaza pe lista scurta a ofertantilor, ar putea considera preluarea mult prea costisitoare, in conditiile in care detine deja o pozitie puternica pe pietele unde opereaza Merck. Torrent evaluata la 400 de mil. de dolari s-a unit, in incercarea de a prelua divizia Merck, cu fondurile de investitii Fortress Capital din SUA si Greater Pacific Capital din Marea Britanie. Grupul american Merck a anuntat ca doreste sa vanda operatiunile de pe segmentul medicamentelor generice.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.