Compania Conectronics Romania, din grupul de firme belgiano-olandez Connect Systems, va investi cinci milioane de euro pentru extinderea capacitatilor de productie a cablurilor si componentelor electronice detinute la Oradea, lucrarile fiind initiate
Compania Conectronics Romania, din grupul de firme belgiano-olandez Connect Systems, va investi cinci milioane de euro pentru extinderea capacitatilor de productie a cablurilor si componentelor electronice detinute la Oradea, lucrarile fiind initiate incepand de ieri.
Fabrica amplasata pe Soseaua Borsului va fi finalizata in acest an si va avea o suprafata de 16.000 de metri patrati. Conectronics Romania va angaja, in luna noiembrie, 1.000 de salariati, care se vor adauga celor 430 de muncitori care deservesc actuala unitate de productie, cu o suprafata de 3.000 de metri patrati, deschisa in 2004, informeaza Mediafax.
Grupul Connect Systems are 1.750 de salariati in Romania, Belgia, Olanda, Germania, Slovacia si Cehia si produce cabluri si componente electronice pentru echipamente de telefonie, aparatura medicala si autovehicule. Anul trecut, grupul a avut o cifra de afaceri de peste 140 de mil. euro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.