Disputa mocnita dintre Mircea Sandu si Dumitru Dragomir si-a derulat un nou episod. Dupa ce „Corleone“ l-a scos vinovat pe „Nasu'“ pentru ca sunt ascultate telefoanele oamenilor de fotbal, presedintele FRF a fost criticat, la
Disputa mocnita dintre Mircea Sandu si Dumitru Dragomir si-a derulat un nou episod. Dupa ce „Corleone“ l-a scos vinovat pe „Nasu'“ pentru ca sunt ascultate telefoanele oamenilor de fotbal, presedintele FRF a fost criticat, la randul sau, de Gigi Becali: „Mircea Sandu a dat semnalul curatarii fotbalului romanesc, dar nu si Dumitru Dragomir”. Apropierea finantatorului Stelei de presedintele FRF poate fi explicata prin interesul pe care il are Becali de a fi sprijinit in tentativa de a termina pe locul secund. Nu mai departe de sezonul trecut, Becali spunea ca Mircea Sandu decide campioana si chiar ordinea in clasament.

Chiar daca nu se ataca direct cu declaratii care sa tina prima pagina a ziarelor, Mircea Sandu si Dumitru Dragomir duc o adevarata lupta de gherila, cu „intepaturi“ periodice, unele mai fine, altele mai evidente. In ultima saptamana s-a derulat inca un schimb de replici, in care a fost implicat si un tert: Gigi Becali. Totul a pornit chiar de la finantatorul Stelei, care a anuntat ca telefoanele lui si ale altor oameni din fotbal sunt ascultate. A izbucnit un scandal, iar Dumitru Drag omir l-a aratat cu degetul pe Mircea Sandu: „Telefoanele conducatorilor de club si ale altor oficiali sunt ascultate de cand acest lucru a fost cerut de presedintele Federatiei Romane de Fotbal“. „Nasu'“ nu a reactionat personal, replica venind dupa cateva zile de la Gigi Becali. „Mircea Sandu a dat semnalul curatarii fotbalului romanesc, dar acest lucru nu s-a intamplat si din partea lui Dumitru Dragomir. El se lasa inca asteptat“, a declarat seful Stelei la B1TV. Asadar, Sandu are un aliat- surpriza, Becali fiind in trecut prieten bun cu Dumitru Dragomir. Relatiile intre cei doi s-au racit din cauza galcevei pe drepturile de televizare.

De ce trage cu 'Nasu'>>


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.