Celebru pentru actiunile sale umanitare, Bob Geldof se va asocia cu BBC in realizarea unui plan ambitios de a realiza un „dictionar al umanitatii“. Acesta va prezenta, sub forma digitala, toate societatile din lume. Proiectul a fost prez
Celebru pentru actiunile sale umanitare, Bob Geldof se va asocia cu BBC in realizarea unui plan ambitios de a realiza un „dictionar al umanitatii“. Acesta va prezenta, sub forma digitala, toate societatile din lume. Proiectul a fost prezentat la Cannes, in cadrul targului international de programe de televiziune MipTV. Bob Geldof a descris acest dictionar drept un imens catalog digital al tuturor societatilor umane. Muzicianul a spus ca ideea acestui proiect i-a fost data de un sef de trib african din nordul Nigeriei, care i-a spus ca 300 de limbi care se vorbeau in regiune au disparut din cauza anilor de seceta.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.