La o zi dupa derby-ul semifinalelor Cupei Romaniei Timisoreana, dintre Poli si Steaua, cea de-a doua partida din aceasta faza a competitiei va opune in aceasta seara (ora 20.45, Antena 1), pe stadionul "Dan Paltinisanu" din Timisoara, formatiile Rapi
La o zi dupa derby-ul semifinalelor Cupei Romaniei Timisoreana, dintre Poli si Steaua, cea de-a doua partida din aceasta faza a competitiei va opune in aceasta seara (ora 20.45, Antena 1), pe stadionul "Dan Paltinisanu" din Timisoara, formatiile Rapid Bucuresti si Pandurii Tg. Jiu. Sigur ca, la prima vedere, jocul pare a avea o favorita certa in echipa giulesteana - detinatoare a trofeului - clasata mult mai sus in clasament si cu un lot si o traditie net favorabile oponentei sale. Acest aspect a fost evidentiat si de atacantul rapidist, Mugurel Buga, care a declarat ca echipa sa este mai valoroasa decat adversara din semifinala si ca "visiniii" doresc sa pastreze trofeul in Giulesti. "Ne asteapta un meci foarte greu cu Pandurii, pentru ca pot aparea surprize, fiind un singur joc. Ca valoare, suntem peste cei de la Pandurii, avem prima sansa, iar eu sper sa facem un joc bun si sa ne calificam. Mai avem numai doua meciuri si vom castiga cel de-al doilea trofeu consecutiv", a opinat Mugurel Buga, care a comentat si eliminarea lui Dinamo din "optimile" Cupei de catre Pandurii. "Eliminarea lui Dinamo a fost o surpriza, pentru ca daca se ajunge la prelungiri se poate intampla orice. Noi speram sa nu jucam prelungiri si sa castigam dupa 90 de minute", a incheiat Buga. De altfel, baietii lui Razvan Lucescu vor avea de partea lor si publicul timisorean, infratit cu cel din Giulesti, care, la randu-i, a sustinut-o pe Poli la meciul de aseara, cu Steaua.

Neagoe ii pregateste surprize lui Lucescu jr.
De cealalta parte, fara emotiile retrogradarii si calificati pentru prima data in istoria clubului in semifinalele Cupei Romaniei, gorjenii se gandesc chiar la posibilitatea de a-si adjudeca "competitia surpriza". Un atu pentru Pandurii este faptul ca Rapid nu a invins-o in acest sezon, in cele doua meciuri din campionat intregistrandu-se rezultate de egalitate. Ca giulestenii iau foarte in serios jocul de astazi il denota si faptul ca Razvan Lucescu a fost prezent la meciul gorjenilor din Capitala cu FC National (scor 1-0) pentru a studia tactica echipei lui Neagoe, luand si notite in acest sens. Tehnicianul Pandurilor a spus insa ca are deja pregatite surprize pentru Lucescu jr. si spera sa se impuna in fata giulestenilor. "O sa incercam sa-i pregatim si lui Razvan Lucescu o surpriza. Ma intereseaza ce vom face noi joi, cum vom juca noi, nu Rapidul. Cu siguranta, la acest meci vom juca altceva decat la cel cu "bancarii", putem sa avem o jumatate de ocazie si sa marcam. In fotbal se poate intampla orice", a declarat Eugen Neagoe, care a adaugat ca pentru el acest joc nu este cel mai important si a marturisit ca giulestenii pornesc, totusi, cu prima sansa. "Meciul cu Rapidul nu este cel mai important pentru noi. Este important acum pentru ca este meciul care urmeaza. Suntem constienti ca Rapidul are prima sansa, dar o sansa mica, pe care ne-o vom juca pana la capat, avem si noi. Jucatorii mei au un moral mult mai bun acum, nu mai suntem presati de pozitia din clasament. Sper si mi-as dori ca acest lucru sa fie de bun augur si la partida din Cupa, sa aratam mult mai bine decat am facut-o cu FC National, desi am invins", a mai spus Neagoe.
Altfel, conducerea clubului "alb-albastru" a pus deja in vanzare 12.000 de bilete la pretul de 10 RON, in afara de acestea oferind si cate 1.000 de tichete gratuite pentru galeriile Rapidului si a Pandurilor, acestea urmand sa fie distribuite la Targu Jiu si Bucuresti. Meciul va fi arbitrat de o brigada romaneasca, alcatuita din Augustus Constantin, care va fi ajutat de asistentii Adrian Vidan si Marcel Savaniu.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.