Analiza textelor sumeriene, asiriene, babiloniene si hitite a angajat, dupa cum spunea Z. Sitchin in A Douasprezecea Planeta (Ed. Aldopress, Bucuresti ), "o armata de savanti timp de mai bine de un secol".
Studierea separata a textelor mentio
Analiza textelor sumeriene, asiriene, babiloniene si hitite a angajat, dupa cum spunea Z. Sitchin in A Douasprezecea Planeta (Ed. Aldopress, Bucuresti ), "o armata de savanti timp de mai bine de un secol".
Studierea separata a textelor mentionate, a Manuscriselor de la Marea Moarta (Cartea lui Enoh este contemporana cu scrierile sumeriene), a Bibliei, Coranului etc. nu va conduce la nicio explicatie coerenta referitoare la aflarea modului de formare a Pamantului, la aflarea felului in care au aparut oamenii pe Terra, a rolului lor in Univers etc., deoarece textele amintite se completeaza intre ele .
In cele ce urmeaza voi puncta principalele etape din istoria omenirii, asa cum reies dintr-o abordare sintetica a lucrarilor mentionate. Detalii in Sosirea Zeilor (www.miracol.ro).
- In urma cu 445.000 de ani, anunnakii / elohimii / dumnezeii condusi de Enki (Ea sau Azazel) au venit pe Pamant de pe planeta Nibiru (in prezent denumita Eris) si au intemeiat Statia - Pamant 1 - Eridu, in sudul Mesopotamiei .
Anunnakii cautau aur pentru protejarea atmosferei planetei lor si au construit spatioporturi in diferite zone ale Pamantului.
In urma cu 400.000 de ani, pe Pamant soseste si Enlil / Iisus, fratele lui Enki, amandoi fiind fiii lui Anu / Yahweh, Conducatorul planetei Nibiru / Eris, care infiinteaza orasul Nippur. Cand am inteles adevarata relatie dintre cei trei, am fost extrem de surprins. Nu mai citisem nicaieri asa ceva. Din fericire, dupa cateva luni, in cartea lui C. G. Jung, Psihanaliza fenomenelor religioase, am gasit confirmarea: "Aceasta opozitie inevitabila este cea care a condus deja de timpuriu la doctrina celor doi fii ai lui Dumnezeu, dintre care cel mai varstnic se numea Satanae... Auzim vorbindu-se despre o imparatie de "o mie de ani" si de venirea Anticristului, ca si cum cei doi frati imparatesti ar fi stabilit o imparatie a lumilor si a timpurilor... la evreii palestinieni a luat nastere (era o continuare a adevarurilor din scrierile sumeriene pe care patriarhul Avraam le cunostea foarte bine - n. a.) doctrina celor doi fii opusi ai lui Dumnezeu (corect este Yahweh / Anu, deoarece in originalul ebraic "Dumnezeu" este un plural care se traduce prin . Biblia, referindu-se astfel la primul verset din Geneza, are mentionat acest aspect, in nota de subsol, unde scrie: "elohim": Dumnezeirea - plural; pe acesti locuitori ai planetei Nibiru / Eris, sumerienii ii stiau cu numele de anunnaki - n. a.).
- In urma cu 300.000 de ani, locuitorii (se pare ca erau detinuti) de pe Nibiru care lucrau in minele de pe Pamant s-au revoltat. Enki si Ninhursag (sora lui) hotarasc sa faureasca un om primitiv, prin tehnici de inginerie genetica, combinand gene de maimuta (femela) cu genele lui Enki, oul rezultat fiind implantat in uterul lui Ninki, sotia lui Enki, care a dat ulterior nastere primului om - maimuta, intrand in istorie sub mai multe denumiri, cea mai recenta fiind aceea de "Maica Domnului" sau "fecioara", confuzie grosolana cu Maria, mama lui Isus / Enlil care, conform Bibliei, dupa Acesta, a mai avut 4 baieti si cel putin 2 fete.
A urmat apoi raspandirea pe Pamant a acestor oameni - maimuta, veriga lipsa a evolutionistilor, pe care am denumit-o Homo Ninkus Azazelus. Au fost folositi drept sclavi in mine sau pentru realizarea de constructii megalitice, prin tehnici avansate de inginerie genetica fiind foarte inalti .
- Mult dupa aceea, acum aproximativ 8000 de ani, a avut loc O ALTA GENEZA, si anume aceea descrisa in Biblie, in care elohimii (Anu/ Yahweh, Enlil/Iisus si Elita Conducatoare de pe Nibiru) au decis faurirea unui om pur, din gene de elohim, prin clonare, "dupa chipul si asemanarea lor", si nu corcituri cu diverse animale.
A urmat apoi actiunea nesabuita a lui Enki (una din cele multe facute) de a merge cu subalternii sai, nefilimii (ingerii cazuti) sa-si ia de sotii femei din "fetele oamenilor" si de a zamisli tot uriasi (Geneza 6 : 2 ).
-Decizia lui Anu/Yahweh si a Adunarii Zeilor de pe Nibiru/Eris de a distruge monstruoasele creaturi, mesager intre Enki/Azazel si Anu/Yahweh fiind patriarhul Enoh, ajuns de cateva ori pe planeta Zeilor, cu navele anunnakilor .
- Cataclismul universal, "Potopul", in care nu numai Yahweh/Anu
i-a salvat pe Noe si familia sa (intr-o nava de 180 metri lungime), ci si Enki (alt ordin incalcat) a salvat (intr-un submarin; descrierile biblice si sumeriene sunt complet diferite) numeroase maimute azazelice uriase .
- Izolarea in "Adanc" (interiorul gol al Pamantului) a anunnakilor lui Enki si decizia de a nu mai fi primiti pe Nibiru/Eris, avand posibilitatea de a actiona doar pe Pamant, conform indicatiilor date de Anu/Yahweh.
Dupa ce oamenii adevarati, "chipul anunnakilor", au inceput sa se
inmulteasca, la "Turnul Babel", cu ajutorul navelor elohimilor, au fost imprastiati in toata lumea, alaturi de oamenii maimuta .
- Lupta dusa de Anu / Yahweh si Adunarea Zeilor pentu distrugerea maimutelor azazelice uriase (cucerirea Canaanului din timpul lui Iosua, evreii fiind condusi de navele anunnakilor); in paralel s-au desfasurat actiuni de innobilare genetica a oamenilor adevarati, incepute cu Noe, continuate cu Sara (sotia lui Avraam), Triburile pierdute ale lui Israel, venirea in lume a lui Isus/Enlil (fecundarea artificiala a Mariei) si copiii Acestuia, pana la cazurile recente de "rapiri" OZN, anunnakii/elohimii fiind o prezenta permanenta, de sute de mii de ani, pe Pamantul pe care EI l-a creat din planeta Tiamat.
- Scopul documentelor care relateaza aceste evenimente (posibil sa le detaliez) este acela de a-i sensibiliza pe oameni asupra revenirii pe Pamant a elohimilor condusi de Enlil/Isus in vederea salvarii si colaborarii ulterioare cu aceia care ii asteapta.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.