Comisia pentru Statutul Jucatorului, din cadrul FRF, a discutat si aseara despre somatia primita de la FIFA, aceea de aplicare a deciziei TAS in privinta palmaresului Politehnicii Timisoara. CSJ n-a anuntat verdictul, insa a dat de inteles ca va ince
Comisia pentru Statutul Jucatorului, din cadrul FRF, a discutat si aseara despre somatia primita de la FIFA, aceea de aplicare a deciziei TAS in privinta palmaresului Politehnicii Timisoara. CSJ n-a anuntat verdictul, insa a dat de inteles ca va incerca sa puna in aplicare aceasta decizie, conform careia palmaresul apartine gruparii din Liga a III-a, SC FC Politehnica Timisoara SA, condusa pana acum doua saptamani de italianul Claudio Zambon (foto).
CSJ trebuia sa aplice decizia TAS inca de saptamana trecuta, dar a decis sa amane cazul cu o saptamana, pentru FCU Politehnica Timisoara Invest SA, gruparea prezidata de Marian Iancu, sa-si pregateasca apararea, desi hotararea tribunalului de la Lausanne este definitiva, irevocabila si executorie. Aseara, CSJ a incercat sa transfere cazul la Curtea de Arbitraj pentru Fotbal, care sa anunte aplicarea deciziei.
Totusi, se pare ca in ciuda sedintei de ieri, FRF nu va aplica in totalitate decizia TAS, ceea ce ar insemna o noua bila neagra la FIFA, for care a somat federatia de la Bucuresti sa incheie cazul pana pe 23 martie. FRF nu a calculat deocamdata compensatiile pe care gruparea lui Iancu trebuie sa plateasca, lucru care nu l-a surprins pe Zambon. "Probabil ca FRF vrea sa impace si capra, si varza, dar acest lucru nu se poate. FIFA spune clar ca decizia TAS trebuie aplicata in totalitate pana la 23 martie", a declarat Zambon. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.