Asupra primarului general Adriean Videanu, aerul de Paris se pare ca face minuni. Astfel, dupa ce, recent, si-a mai exprimat opinia referitoare la spargerea monopolului parcarilor si a revenit asupra respectivei decizii, ieri, primarul general al Ca
Asupra primarului general Adriean Videanu, aerul de Paris se pare ca face minuni. Astfel, dupa ce, recent, si-a mai exprimat opinia referitoare la spargerea monopolului parcarilor si a revenit asupra respectivei decizii, ieri, primarul general al Capitalei si-a reconsiderat parerea si a anuntat ca, in maximum doua saptamani, Primaria Generala va scoate la licitatie proiectul de constructie a celor 17.000 de parcari in doua pachete. Asta, dupa ce, initial, edilul-sef Adriean Videanu a declarat ca proiectul va fi licitat intr-un singur pachet. “Ar fi o eroare sa scoti la licitatie unitate cu unitate si este riscant sa faci un singur pachet. Este o experienta pe care am capatat-o de la Paris. Sugestia celor de acolo a fost sa nu avem un singur operator, deoarece exista riscul unui monopol pe care este greu sa-l controlezi”, a motivat edilul. Municipalitatea are in vedere constructia, in parteneriat public-privat, a 17.000 de locuri de parcare, pentru care au fost identificate 12 locatii.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.