Intre 15 si 18 martie, a avut loc la Berlin, in prezenta tuturor celor 34 de partide nationale care formeaza Partidul Verde European, dezbateri privind, in special, campania electorala pentru viitoarele alegeri de europarlamentari din mai 2009. Din
Intre 15 si 18 martie, a avut loc la Berlin, in prezenta tuturor celor 34 de partide nationale care formeaza Partidul Verde European, dezbateri privind, in special, campania electorala pentru viitoarele alegeri de europarlamentari din mai 2009. Din partea Partidului Verde din Romania a participat dl. dr. Robert Esanu - copresedinte - pe care l-a insotit, la invitatia sa, domnul avocat Mirel Amaritei, presedintele Partidului Alternativa Ecologista.

Rep: Ce noutati au aparut pe scena politica a verzilor ?

Robert Esanu: A fost un consiliu animat, pentru ca verzii europeni, care sunt al patrulea grup parlamentar european, despartit de numai cativa membri de pozitia a treia (pe care a ocupat-o pana in 2004!) doreste sa-si multiplice numarul deputatilor, mai ales in tarile estice. S-a propus un apel-program, cu numeroase inovatii si idei si s-a stabilit o mai buna cooperare intre partidele membre ale verzilor europeni.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.