Gheorghe Gainar, un roman care a imigrat in Spania in urma cu 15 ani, ar putea deveni consilier al Primariei din Alcala de Henares, figurand in fruntea listei propuse de candidatul ecologistilor la alegerile locale, relateaza El Pais, citat de Media
Gheorghe Gainar, un roman care a imigrat in Spania in urma cu 15 ani, ar putea deveni consilier al Primariei din Alcala de Henares, figurand in fruntea listei propuse de candidatul ecologistilor la alegerile locale, relateaza El Pais, citat de Mediafax.

Julio Santiso, candidatul ecologistilor pentru functia de primar al localitatii Alcala de Henares, este un personaj extravagant, comenteaza publicatia spaniola. Un mare iubitor de animale - are noua pisici carora le-a construit o locuinta personala cu sistem de incalzire centrala - Santiso a mai candidat de doua ori la primaria orasului fara a castiga. El declara ca, in cazul in care va suferi un nou esec, se va retrage din politica.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.