Au visat la un trai mai bun si au vrut sa si-l cumpere; pentru asta au platit bani grei ca sa primeasca contracte de munca in Irlanda. N-au primit in schimb decat o... teapa romaneasca. Este vorba de cativa muncitori romani care, dupa ce au dat une
Au visat la un trai mai bun si au vrut sa si-l cumpere; pentru asta au platit bani grei ca sa primeasca contracte de munca in Irlanda. N-au primit in schimb decat o... teapa romaneasca. Este vorba de cativa muncitori romani care, dupa ce au dat unei firme de intremediere cateva sute de euro fiecare, s-au dus in Irlanda unde s-au trezit ai nimanui. Firma care i-a trimis le-a facut rost doar de contracte de munca fictive. Acum, patronul nu mai vrea sa le dea banii inapoi pacalitilor. Calvarul celor opt a inceput acum doua luni. Au vazut un anunt intr-un ziar care le promitea contracte de munca in Irlanda. Cand au citit ca pot castiga 650 de euro pe saptamana, n-au stat pe ganduri si au batut la usa firmei. Ametiti de visul irlandez nu si-au pierdut vremea cu amanunte. Au lasat balta locurile de munca, au facut datorii si au plecat. Abia in Irlanda si-au dat seama ca au fost pacaliti. Acum oamenii vor incerca acum sa-si recupereze banii prin instanta. Numai ca si asta costa, iar ei nu mai au bani.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.