Compania Cocor, proprietarul magazinului cu acelasi nume din Bucuresti, a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 13,2 milioane de lei, in crestere cu 14% fata de anul 2005, si un profit net in scadere cu 88%, la cinci milioane de lei, potrivit
Compania Cocor, proprietarul magazinului cu acelasi nume din Bucuresti, a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 13,2 milioane de lei, in crestere cu 14% fata de anul 2005, si un profit net in scadere cu 88%, la cinci milioane de lei, potrivit datelor preliminare ale firmei.
Societatea mizeaza, in 2007, pe o cifra de afaceri de 15,8 milioane de lei, cu 20% mai mare fata de anul trecut, si pe un profit net de 4,6 milioane de lei, in scadere cu 8%.
Compania intentioneaza sa inceapa, in ultimul trimestru al anului, constructia unei parcari multietajate, cu o capacitate de 230 de locuri, si sa modernizeze magazinul Cocor, anul viitor. Cele doua proiecte de investitii vor fi finantate printr-un imprumut cu o valoare de 18 milioane de euro.
Printre actionarii firmei Cocor se numara SIF Muntenia, cu 18,9% din capital, Liviu Ursan - 13,5%, Daniel Stoica - 13,32% si fondul de investitii Broadhurst - 11,4%.
In portofoliul companiei se afla 10 cladiri si o serie de terenuri, Cocor fiind, de asemenea, actionar la alte firme, precum Comturist (69%), Neoset (50%), Euxin Constanta (40%) si Cocor Turism (87%).


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.